ENTRI TERBAIK

Rabu, 18 Mei 2011

Burj Al Arab---[GAMBAR]

Assalamualaikum dan salam 1 bima sakti...

Entri untuk kali ini pasal Burj Al-Arab..Ianya diautopingkan untuk waktu malam.. Kalian dah tengok dari luar camner reka bentuk atau "rupa paras" dia kan..Ianya camni dari luar..

Reka Bentuk dan "Rupa Paras" ia

Ada gelanggang tenis kat atas sekali



Camner pula citer "Seluar dalam" aka pemandangan dari dalam Burj Al Arab




Pancutan air diantara eksalator kiri kanan

Eksalator yang berlatarkan pancutan air--sungguh menawan


Mungkin pembancuh teh--agak2nya hehe


Pancutan air lagi berlatarkan X

Pandangan dari dekat pancutan air

Simbol Iluminati ke tak??

Yang ni simbol illuminati gak ke?

Cam pintu-pintu hotel je

Bapak ah tinggi gila

Penerangan secara detail pasal level 14

Ada tangga cantik berlatarkan pemandangan angkasa

Meja untuk penyambut tetamu kot

Bar mini kot

Cantik suite ni

Pemandangan dalam suite hotel

Gambar ke tv?

Lepak2 minum teh jenguk kat jendela--memang syook

Pemandangan dalam bilik air 

Kamar beradu berlatarkan pemandangan bandar dubai

Best ke tido kat sini?

Layan tv berlatarkan bandar dubai

Remote tv kat burj al arab

Bilik mandi yang eksklusif

Budak ni memang bertuah--bukan saya

*Hanya mampu tersenyum terkenangkan diri tak mampu lepak2 dalam hotel sebegini~~syuxer

26 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

gile ah,mmg dashat lah.bape billion dorg abes buat benda ni eh.

ArulchelseA berkata...

cuak aku bro..brpa satu malam ni...dapat ni memang best..katil sebelah tingkap tu..

yg gmbar budak tu aku tu bro..hahaha

kucarkacir berkata...

bapak lawooo..
parents aku dah gi..
diorg ckp..
nak naik bangunan kat tingkat atas sekali..xde la mahal mana..
tapi brg2 kat sana mahal woii.
burger pun dah 30 dinar..
kiranya sume brg2 mahal la sbbb diorg kan dah manyak hutang ngan negara lain utk bina burj al arab..

azizul berkata...

perh memang mewah..

pasal simbol iluminati tu..entah lah,,,

kalau dibagitau mesti beralaskan alasan tak sengaja tapi apa salahnya jika mengelak..betul tak..

ArulchelseA berkata...

tk mampu kita nklepak hotel mcm tu..kita lepak hotel sri malaysia je la bro..amacam ok?hehehe

ArulchelseA berkata...

lupa la nk komen pasal gmbar main tenis tu..brapa ramai org bawah tu kena hempuk ngan bola tenis scara tiba2 tu bro..hahaha..

auramurni berkata...

bez+cantik+selesa=mantap semua ada..fuhh!! =)

zacky ~786~ berkata...

gilerr mantop ..~

nurelinda berkata...

hahaha. gamba last kali lawak. remote tv pun ade eak ? haha

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia banyak billion heheh..kita just mampu tengok je hehhe

Syuxer berkata...

@ArulchelseA kucar kacir cakap murah je satu malam..mybe x mahal mana pun..tapi tak digalakkan untuk orang yang gaji rm1200 kebawah..

Syuxer berkata...

@kucarkacir owh best ar parent ko dah pegi..:) jeles aku..barang kat sana memang mahal..

Syuxer berkata...

@azizul tuh ar..memang mewah..emm pasal illuminati tuh aku tak tahu samada kebetulan atau saje2 pasang..emm itu pun pertubuhan paling rahsia atau agen dajjal

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hahahah hotel kita pun okey gak kan hehe..ada 3 bintang pun okey..janji selesea..

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hahah rasanya dorang ada pasang jaring kot..kalau kena gak bola tenis tuh..agaknya bangang sekejap coz impak tinggi bila jatuh kebawah..hehe

Syuxer berkata...

@auramurni coz itu hotel ni 5 bintang tarafnya hehe

Syuxer berkata...

@zacky ~786~ memang mantop bro..:)

Syuxer berkata...

@nurelinda hahah gambar tuh wajib kena ambek bukti kita pernah pi sana..hahahah

budak kampung berkata...

aku takmau r pergi situ....baik aku pergi air terjun...tepi pantai....lagi aku tenang...erkkkk

syrupmasin berkata...

fuyooo..gile besttt!! :)

Anak Wak Mail berkata...

dahsyat gilerrrrrrrrrrrr..best ni kalau honeymoonnn..hehe

echaRierie berkata...

fuiyooooooo !!
hampir tak giler tgk sume tue..
hahaha..
maju woo..echa pun xdpt nk jejak kaki kat sn..haha..perasan jap..

Hurun Akita @ Ciktika berkata...

Bilik beradu tu mmg gembak....!!

Khairil berkata...

tak berani la duduk di bangunan tinggi..gayat....

CikAizA berkata...

aunty aiza g holiday kat sana... 10,000 satu mlm belom campur deposit lagi... huhuuhu...

perondajaketbiru74 berkata...

wow gua nak simpan duitler nak dtg sini