ENTRI TERBAIK

Isnin, 16 Mei 2011

Bila orang cakap oh Sh*t!!~~GAMBAR PART 1 [10 KEPING]

Assalamualaikum dan salam 1 bima sakti

Entri untuk petang ni pasal gambar-gambar yang boleh kita terlafaz "Oh shit,OMG...oh oh oh whateverla..jadi ia boleh dikategorikan sebagai lafazan terkejut secara ikhlas tanpa memerlukan rangsangan dari pihak ketiga..Ianya cam spontanla gak..cam LATAH la gak kan..Gambar-gambar ni ada 4 part..Ni kira baru part 1..hehe

Jadi andaikata kalau kita terlibat dalam gambar ni..depends la perwatakan orang tuh..kalau yang alim..mungkin sebut..Ya Allah, MasyaAllah, Astagfirullah dan sebagainyala..kalau orang yang kaki dvd omputih, biasanya akan sebut OMG,Oh sh*t, Oh **ck dan whateverla..

Kalau yang hardcore pulak aka mulut cam tempayan mungkin akan sebut..B*b*,Nate Beruk, But*h dan apa-apa je yang mencerminkan kejelekan bahasa tuh..Jangan hipokritkan dirimu..Kita dalam dunia binasa..Mulut kita tidak bertulang..kalau diasuh dengan tak baik,maka mulut itulah menjadi penambah dosa. Bak kata pepatah.."kerana mulut haramjadah,badan binasa". K stop..jom layan gambar tuh



Apa korang akan cakap???



Err maybe oh sh*T??



OMG??



Atau Nate Ber*K



Atau MasyaAllah??



Atau laung MAKKK!!



Atau laung PAPA!!???



Atau cakap Oh F**k



or OMG??



or Sh*t again??


Tunggu part 2,3 dan 4 plak ye..heheh

*Jangan hipokritkan dirimu~~syuxer

22 ulasan:

salemaziz berkata...

xde butang like ke bro.haha.. nice la gambo2 ni. :DD

gadis statik berkata...

Oooh nO~~hihi

laskar pelangi berkata...

woooooo! kadang2 terkeluar jugak benda macam tu. cthnyeee OMG ;D

miRa'e berkata...

hahahahaha nice entri :)

CutieIntan berkata...

subhanallah..

nurkaloi berkata...

perghhh
dahsatttt

nadira shahid berkata...

tertinggal 1, oh, damn! ;p
kadang2 benda ni spntan terkeluar, tapi seboleh2 nye jgn la smpai orang sekeliling rase tak senang ;)

SHM berkata...

selalunya yg buruk2 je terkuluar . jarang kluar yg baik2 klu da mcm nih .

Shaherah berkata...

shera menggantikan ayat oh shit tu ke oh shoot.. haha boleh ke? >.<"

Khairil berkata...

Oh mak ai...kdg2 kalau saat2 mcm tu terpacul juga ayat2 yang tak berapa nak elok...

fadh leyanie berkata...

yang gambar bungkus kepala budak dengan plastik..nak bg budak tu tak bernyawa ka..OHHHH...NO..

♥suNa husNa♥ berkata...

hahaha..nice entry...~

amny berkata...

perrhh...kalu berlaku cmtu...try ckp dlm hati....'semoga ini adalah mimpi semata-mata'..hehe

kucarkacir berkata...

oh shit !
haha

josrevalution berkata...

owh..rasa macam nak kopy aje gambar2 nie..haha...betul ke nie?bukan fhtoshop ke?hehe..NOD32 Antivirus 4.2.42 Final (x86/x64)

dyea irdina berkata...

aku baru je sebut....MAKKKKKKKKK OIIIIIII

Liyana Zahim berkata...

Err.. Grr.. Hoh? Huh? Ufh! Hah?!!! Pehh!! Ni ekspresi sy.. Herherher..

G3-lina berkata...

MAK AISHH! ape motif dye buh plastik kat kepala anak dia???

nUr _ atiQah berkata...

perkara pertama dalam otak aku..
peh ! gila..
haha..
(gambar2 tu ya..hehe)

Budak Chomot berkata...

Semua gambar gempak gila wa cakap lu. Haha. Suka suka :)

ZORA berkata...

hahaha..terbaik la...:P

cik sakdi berkata...

peh bertentang mata dgn singa kan. kahkahkahkah