ENTRI TERBAIK

Isnin, 2 Mei 2011

Bila Binatang Pandai Berkarya Kreatif

Entri ini adalah sebelum saya pergi ke bandar sekejap lagi..Dah dekat 8 bulan, saya tak pergi bandar Pasir Mas..Alahai,jakun betul. Serupa cam baru keluar dari penjara je..heheh..Saya ingin menghidangkan santapan penglihatan diraja untuk kalian semua pagi ini bagi memenuhi kriteria ni.."Sapa kata binatang/haiwan tak boleh berkarya hebat seperti artis pelukis. Binatang itu adalah seekor gajah yang tak de tangan kan..Jadi dorang guna....Tengok ajela,baru cerita..kan citer nanti,tak de klimaks pulak kan..Enjoy ye...











Hebat tak..Ni kalau jual..berapa agak2 dapat heheh..bukan senang nak lukis cam gajah tuh..cantik kan dorang melukis..


*Jadi lupakan kucing,ambikla gajah sebagai haiwan peliharaan pulak,kot2 ia boleh tolong mengecat rumah ke~~syuxer

17 ulasan:

SHM berkata...

cantik...mungkin lebih cantik drpd lukisan SHM...:D

Khairil berkata...

kalau ambil gajah buat pet bahaya..silap2 dia naik minyak mengamuk habis roboh pulak rumah...haha

ArulchelseA berkata...

ni yang gajah terbang dalam youtube tu ke..hahahaha...
:Chelsea - Tottenham Hotspur 2-1 All Goals

ArulchelseA berkata...

ni komen utk ulasan terkini tu.. sabar jangan tension..hehehe..
Harapan Chelsea semakin cerah

zacky ~786~ berkata...

waa..~ :)

Shaherah berkata...

ni yg nak nangis ni.. die pkai water colour lg.. cantik kot.. jeles.. >.<"

fadh leyanie berkata...

gajah pasni boleh jadik kartunis ujang,moy,apo ...gerenti ramai membaca!

toyolkiut berkata...

wiwitt..
TK baru balik ni..
lama x jenguk sini..

aduhai..
gajah pun leh buat TK jeles..
TK orang lidi pun senget je lukisnye..

Syuxer berkata...

@SHM walaupun begitu,dia mampu coz dia telah diragging kaw2 supaya dapat melukis heheh..kita pun boleh kalau betul2 berupaya...:)

Syuxer berkata...

@Khairil hahahha kalau nak elak dia naik minyak,try tambat dia hahahah..bergema satu kampung dia bertempik heheh

Syuxer berkata...

@ArulchelseA hahahah..ye kot bro..

Syuxer berkata...

@ArulchelseA mana tak tensionnya,team korang dah hampir dengan kita..boleh jadi tekanan tuh..kan melepas cam ari tuh..hehhe

Syuxer berkata...

@zacky ~786~ saya pun kagum gak dengan gajah ni..:)..unik

Syuxer berkata...

@Shaherah hahah..dia dah training banyak kali dah tuh,coz itu dah jadi otai..heheh..kita lagi power melukis sebenarnya..bab2 color konfirm kita juara..

Syuxer berkata...

@fadh leyanie kat ner gajah nak lepak kat opis majalah tuh hahhah..runtuh plak kerusi dia duduk heheh..

Syuxer berkata...

@toyolkiut selamat pulang TK..woo rindu sama TK..kemana TK pegi??hehhe..xpe gajah ni melukis pe sifu dia ajar..kita boleh tambah2 sikit dalam gambar tuh..kita pun x reti gak melukis sebenarnya heheh..xde bakat kot..huhu

kucarkacir berkata...

wahh..
pndai la gajah nie..