ENTRI TERBAIK

Ahad, 1 Mei 2011

Arghhh! Tensen weh Man Utd kalah!!

Entri ini simple..Aku down betul ar man utd kalah..memang benar2 mematikan mood aku malam ni..Apapun,tahniah untuk team Arsenal..Malam ni,team korang men best.. Ada 4 match lagi perlu diharungi..Schalke-Chelsea-Blackburn-Blackpool. Risau pula dah beza 3 mata sekarang dengan Chelsea termasuk dengan Arsenal semakin merapatkan jurang mata..Memang bikin drama paling dramatikla hujung-hujung perrlawanan yang terakhir ni. 3 match terakhir untuk ketiga-tiga team nih..

Man Utd
Chelsea-Blackburn-Blackpool

Chelsea
Man Utd-Newcastle-Everton

Arsenal
Stoke City-Aston Villa-Fulham

*Tak boleh nak predict sapa juara,tapi harap2 man utd bangkit semula~~syuxer

7 ulasan:

echaRierie berkata...

me too..
arghh..xpa2..tggu next match pula..
;D

EYFAalias berkata...

hahahaa. sy tak minat bola. tettt :D

CWL wanie LovelA berkata...

xsuke mu..chelsea3

josrevalution berkata...

salam kenai..uis..kaki bola.hehe..sama juga nie..satu kepala..tapi bukan peminat mu..chalse..folo blog nie..pls folo back yer..tq..kaspersky mobile security 9 full version

josrevalution berkata...

salam kenai..uis..kaki bola.hehe..sama juga nie..satu kepala..tapi bukan peminat mu..chalse..folo blog nie..pls folo back yer..tq..kaspersky mobile security 9 full version

Miss Shikio berkata...

nasib baik x minat bola

heheheh~

Khairil berkata...

x minat sangat la dgn bola ni bro...tapi suka dgn MU....