ENTRI TERBAIK

Selasa, 31 Mei 2011

Antonov An-225 [KAPAL TERBANG TERBESAR DI BUMI] [20 GAMBAR]

Assalamualaikum dan salam 1 flying sana sini..

Pagi ni..entri pasal kapal terbang terbesar didunia..yang sedia ada dah besar kan, meh kita jumpa atuk moyang dia..Memang giantla..Nama dia dipanggil Antonov An-225..Tak taulah dia asal mana..Dengar nama camtuh cam dari Russia..Meh kita tengok gambar2 dia kalau hang tak caya..aku ni tak reti photoshop weh..

Tengok!!Yang depan standard gitu je..tuh belakang dia..atuk dia?dinosour kot?

Pandangan dekat dari maybe 40 meter kot

Ambek ko..sayap bukan kemain panjang..

Err apasal dia tido camtuh??tayar bocor ke?

Agak-agak korangla kan,ni sijil penerbangan kelas apa kena ambek?PHD??

Tempat duduk penumpang,standard je cam duk dalam bas

Ni tempat tido pilot kot..err sofa ke?

Ni loker pilot dia..luasla gak..

Ni tempat dia simpan barang?Barang pe dia simpan?

Ambek ko..treler dia gi angkut..

Bila bonet dia dibuka..

Itulah salah satu barang dia angkut!

Bila buku bertemu dengan ruas..sian treler cam kerdil je kan

Panjang tuh..ada 3 kipas..arap2 xde burung sesat masuk dalam tuh

Besar gedabak tayar dia..banyak plak tuh..naseb bek rim dia tak design lawa2

Pandangan dari bontot beliau..apa ni!!malulah sikit

Ni muka dinosour yang besar tuh..tayar kecik,muka besar huh! berlagak gila!

Bila dia mahu jadi model kapal terbang..okey ko menang!

Saat dia ingin membuat lompat kijang!

Saat bila pilotnya berjaya menaikkan dia..itupun dah berpeluh heheh
Ada lagi citer pasal kapal terbang ni..

Tempat tido krew 
Eksiden kapal terbang


*Aku tak pernah lagi naik kapal terbang,so tolong belanja aku..heheh~~syuxer

23 ulasan:

Faris Adli berkata...

ni kapal terbang untuk bawak orang atau bawa barang je?

rara pinkmafia berkata...

uish.sgt besar oke...giler ah.

rara pon tak penah naik kapal tebang.hehee

Aisyah Aina berkata...

besar2 tapi nanti terhempas buat apa...tak pasal2 mati...haha :)

Da LovaC berkata...

kapal terbang ni ada dalam filem 2012

syrupmasin berkata...

fuyoo..bontot dy comel :D

RedVixen berkata...

erk! sama besar dengan bangunan sekolah aku... huk3

CutieIntan berkata...

giler besarnyerr

Syuxer berkata...

@Faris Adli kedua2 nya bro..ada penumpang dia dan barang sekali..heheh

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia ala samala kita x pernah naik lagi huhu..T_T

Syuxer berkata...

@Aisyah Aina ahahha..kalau eksiden tuh nasibla hehe..nk wat cmner dah takdir heheh

Syuxer berkata...

@Da LovaC tq info tuh..x tau plak aku ada dalam file 2012..coz aku tak tengok pun citer tuh..heheh

Syuxer berkata...

@syrupmasin hahah situ plak ko pandang...bahaya2 heehh

Syuxer berkata...

@RedVixen memang pun..kalau tengok depan mata..sah2 geleng kepala banyak kali eheh..

Syuxer berkata...

@CutieIntan a'a besar tuh..saya pun takut tengok dia heheh

peep berkata...

besar gile.. haha kalo jatoh mau bergegar dunie..

zacky ~786~ berkata...

kapal rusia kan .~ depa guna dlm military tak silap.. mmg besau.. engine jer dah ada 6 .. hebat2..

Liyana Zahim berkata...

Pehhh! Nk jd pilotla cengini! Hahhahahahahahaha..

Anak Wak Mail berkata...

saya pon tak pernah naik kapal terbang..tp bulan 10 ni i.Allah nak naik kapal terbang..yuhuu!!

Solihin Zubir berkata...

perghhh... giler besauu...
n nmpk cam pelik skit bentuk dia.. heheh..

Khairil berkata...

dulu ada plan nak beli kapalterbang yang macam ni..tapi landasan tak cukup panjang la..tu yang kensel..hahhaa...

Terbelog berkata...

bapak besar

HonEyBuNNy berkata...

besarrrnya...

cuci mata kejap tengok kapal terbang..hehehhe

memang GIANT betul neh..huwawwa

ghost writer berkata...

baca namanya pon dah tau kalau ia produk dari russia.dan rasanya ia cuma untuk pengangkutan kargo jer..sesuai untuk kelengkapan tentera...