ENTRI TERBAIK

Selasa, 24 Mei 2011

Animasi Awesome!!

Assalamualaikum dan salam 1 barang naik..

Entri untuk pagi ni, aku mahu share satu flash animasi yang cukup awesome atau mengagumkan..Kalau korang nak tengok just right klik,pilih open new tab..Kat ner nak right klik?Korang nampak "KLIK SINI"  kat bawah gambar pertama tuh?kat situ la korang right klik--pilih open new tab--korang klik play n tengok sampai abes..cam tengok video la..heheh

INILAH MUKA DEPAN DIA BILA ANDA KLIK KAT "KLIK SINI"

NAK TENGOK FLASH NI?? KLIK KAT BAWAH NIH


20 ulasan:

nana riduwan berkata...

waaaa...nak tengok!! tapi kampus block.. :( broadband lupe bwak..nnt malam baru leh tgk.. :(

Syuxer berkata...

@nana riduwan xpe nana...:)..tengok je bila heheh...kampus x patut wat camtuh huhu..

Anak Wak Mail berkata...

sama la kena block..hihi..serius mahu tgok.

fadh leyanie berkata...

dah tengok..best la ! tgk org lidi bergerak,,kreatif2

echaRierie berkata...

hahahaha..dh tgk..
best2.. :)
sgt2 awesome !

nana riduwan berkata...

tau xpe..sume pon nk block..tension..

nUr _ atiQah berkata...

hehe..kmpp pun block gak..hee^^~

zacky ~786~ berkata...

waa kreatif giler sape buat ni.. siyes best.. org lidi tu leh ajak member join sekali tu.. kikikii..

Syuxer berkata...

@Anak Wak Mail siyes kena block??adeh camnerla ramai kena blok ni..pakai freeproxy je..heheh

Syuxer berkata...

@fadh leyanie owh memang kreatif..saya pun kagum hehe

Syuxer berkata...

@echaRierie tq2..heheh saya pun rasa camtuh gak hehe

Syuxer berkata...

@nana riduwan hahah awak bako je yang block awk tuh eheh

Syuxer berkata...

@nUr _ atiQah alamak ni kes sorang lagi kena blok..memang x wajar langsung blok2 ni..aishhh

Syuxer berkata...

@zacky ~786~ memang kreatif bro..aku pun x boleh challenge dia heheh..

nana riduwan berkata...

yeayy!! da tengok.. ada lagi 1 version nana pena tgok..tp xtau ktne.

Syuxer berkata...

@nana riduwan yeah..ada lagi satu versi lain..yang tuh ekstrem ngat hahha..cam men game rpg je..

budakkampung39 berkata...

salam 1 barang naik???nice...tapi aku rase bukan 1 barang...tapi banyak barang naik hahahahaha

rajen bace?singgah sini...
bigbom:team ala korea dari malaysia
bila artis seksi cakap pasal aurat

SHM berkata...

byk version stickman nih . smua kreatif2 .

SHM berkata...

byk version stickman nih . smua kreatif2 .

Khairil berkata...

wow..kreatif le..terhibur juga...