ENTRI TERBAIK

Sabtu, 21 Mei 2011

Adegan Yang Tak Biasa Kita Tengok [Gambar]

Entri pagi ni, aku nak share gambar-gambar yang memaparkan adegan yang tak biasa kita tengok...Kiranya ini gangguan "seksual" atau kecelikan kat mata la gak..heheh..Atau dikenali PELIK TAPI BENAR

Korang sihat tak?..Selamat bercuti--basuhla kereta--basuhla motor--pegila berjalan-jalan cuci mata kat megamall ke--rempitla sana sini tanpa hala tuju--mainla futsal malam hujung minggu--datingla dengan sapa2--

JANJI JANGAN JADI GAY DAN LESBIAN DAN MAKNYAH DAN PENGKID--itu haramjadah tahap maksima punye manusia..


Ni sinis ke ni?

Apa ke bangang tersangkut..nak mampus..dahla tinggi gila patung tuh

Expert kucing ni dah semakin advance

Haha ni beruang gurun agaknya--rindu kat pakcik dia beruang kutub

Bersalam dulu baru masuk

Pembaziran

Ni men simbah semua kereta kena

Tuh keta betul or main2

Klasik punye terowong hehe

Jahat sungguh pedajal anjing 

Yarkhhh ngeri plak aku tengok

Gila punye rare kereta singgah Mekdi

Belawok jah ni kan??

Polis kena buli???

Patung ke betul2 ni?Seram plak tengok kalau betul2

Masuk2 x keluar2 dah..mampus kat situ hahah

Sombongnya tuan rumah ni

Jangan tiru aksi walaupun badan anda fleksibel cam ahli gimnastik


Pelik tapi benar adalah adegan menggagumkan dan juga boleh menimbulkan rasa meluat..Jadi berserdehanalah dalam melakukan aksi pelik tapi benar~~syuxer

22 ulasan:

ArulchelseA berkata...

cuak aku bro..tyar keta polis pun kena tibai..hahahaha..

fadh leyanie berkata...

yang kena sangkut tu..apakah dia selamat..wahaha
yg bekas rokok tu..nak mnginsafkan perokok..bole wat mangkuk makan eskem.

mOon jOhari berkata...

suka umah ats pOkoK 2...sesuwai la dengan mOon yg sOmbOng ni...allalalalalalallala...~~~

Aisyah Aina berkata...

yang last sekali tu comel...kahkah....geli jek! XD

yatie Awang berkata...

macam2kan....EMMM....

LindaRahim berkata...

hiii...hik hik...

Sharifdez berkata...

Bukan selalu nak jumpa macam ne.

Cabaran : Tambah Follower dan Tingkatkan Trafik Blog.

CikAizA berkata...

wahhh... bestnya kalau dapat masuk dalam gambar tu sumer... hahahah

dhilla nazli berkata...

waa.. setyle giler ah plak.. adess

Khairil berkata...

nanti nak pergi drive-thru Mekdi bawak beca...hahaha

Ahmad Syarif berkata...

Tertarik ngan pintu tangan tuh.
nak masuk salam luh..
muahaha

-----------------------
sembang2 sampai terbang
http://sembangseposen.blogspot.com

♥suNa husNa♥ berkata...

paling suka rumah tu~smart gile design dia~hehee

syrupmasin berkata...

wuahaha..comel je kucing tuh minum susu lembu tuh :D

no_answer berkata...

kakakakak

kelakar nie .
hahahah

yang tersangkut tuh .
mcm mana lah nak balik . hahahahaha

cucu umie berkata...

suke tgok kucing tu..pergh..memang expert ah..haha

ZORA berkata...

ksut kaki 2 terbaik la..:P

beLLa berkata...

whoa! semua smart2 even pelik ^^

Hurun Akita @ Ciktika berkata...

mcm2 ajew la org puteh ni...haishhh...

Hurun Akita @ Ciktika berkata...

mcm2 ajew la org puteh ni...haishhh...

RedVixen berkata...

sapa la yang pikir idea iklan pelik2 ni... kretif!

ABU berkata...

hahaha macam2...

Pesona Algebra berkata...

9.60 sen , heehe jgn gelak k :)
shhh diam2 k