ENTRI TERBAIK

Rabu, 27 April 2011

Sign Toilet Terlalu Open Mind

Assalamualaikum dan selamat 1 bumi..

Secara jujur,mood saya sekarang tengah tak ok,kiranya cam bad moodla. Ye lah cam nak marah-marah je. Biasanya kalau saya nak okkan mood ni,saya dengar lagu yang jiwang karat yang tak ditelan dek zaman jahiliyah ini,saya pi karaoke dengan member2 or jalan2 dengan member2 pusing2 kat KL sambil buka visor helmet luas2 biar angin menampar wajah kusam dalam kelembutan sehingga ia mampu mendiarikan  atau mengabdikan kenangan bersama kawan2 dalam potret diari minda.

Semoga kenangan singkat di kala malam memburuj pelbagai corak bintang tika itu meninggalkan secebis nota kerinduan untuk dijadikan santapan emosi disaat tiba kesunyian. Ceh sempat lagi nak bermadah cam blur. Emm whateverla kawan2 ye.Sebenarnya saya rindu kat kawan2 saya di KL nuh. Suatu hari nanti mungkin saya akan berburaq ke sana bagi menoktahkan lagi beberapa foto kenangan bersama sambil membuncitkan lagi stor makanan dalam saluran usus.

"Sudahlah syuxer..Ko kan tengah bad mood".
"Baik ko wat entri kelakar dalam bad mood." 
"Yela"..ungkapku lemah untuk mengiyakan ajakan suara hatiku itu.

Jom tengok sama da saya atau kalian berkelakar atau wat bodo je bila tengok gambar sign board tandas yang ntah haramjadah terlalu open mind. Ingat manusia ni kolot ke pemikiran.Lainlah kalau orang tuh kencing merata,sakit jubo ke,naik bisul ke dan whatever la..huh!!


Emm kelakar la gak..Good job!

Emm bangang!sorry straight the point

Lagi bangang bagi tempoh 15 minit je rawat buasir!

Biarkan dia dok mencangkung tuh..biar berdarah jubo dia..huh!

Malu bhai kena tangkap time tuh.Huh!

Standard jamban kat stesen minyak biasa,ceria je muka pak cik tuh kan

Takde motif sign ni..takut weh buka tandas tengok kanak2 ribena dok main skipping dalam tandas malam2 buta

Tandas untuk orang sakit batu karang kot,agak2 ar respek sikit

Yang ni kalau nak berdiri gak,pastikan insurans tinggi ye..

Emm nak ngintai?nak naik timbik kat mata?

Hell!!kejadah kartun camni

Tak tahu bahasa dari mana datang

Good simple tapi khuatir hilang patung tuh kena paw

Gila ke?bukan semua orang pakai camtuh hari-hari

Kejadah terlalu open minds.x yah ar tunjuk pancutan air tuh,huh!!

Agaknya tandas terbuka untuk sapa2 kot,men belasah je masuk..

Emm simple tapi haramjadah terlalu open mind

Perlukah camni?Perlukah weh?Perlukah?!!

Sign toilet yang mudah jadi salah faham,lagipun x paham benda sign tuh

Jadi camner emosi kalian sekarang?Ke tiba2 teringat memori dengan member2?~~syuxer

12 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

alahaiiiii.dashattttttttttttttttttt. malunya.

Khairil berkata...

pernah tersilap masuk toilet...pasai tak tgk sign...hahaha...

SHM berkata...

wah bro, pndi bermadah rupenye...:D

kucarkacir berkata...

haha..adoii

nurelinda berkata...

best patung tuhh

*hey post baru. need some advice

Freaky berkata...

haha aiseh macam2 sign ade untuk toilet

zacky ~786~ berkata...

mcm2 ada..~

Miziey berkata...

spenda sapa la diorang kebas nak buat sign tuh.. haha..

MDHAFiZ.NET berkata...

memang besh kalau tiap2 tandas ada benda nih..kt tempat aku jarang nak tengok :)

keciknyer berkata...

nasib baik tak de kat malaysia .

MiZ b41zur4 berkata...

huhuhuh...skng ne mcm2 sign ada...klo ada la kt Malaysia sign mcm ne konfirm la timbul mcm2 isu kn

normi nieza berkata...

assalamualaikum....selamt berkenalan.....sya blogger baru....nak tanya skit blh?macm mana nak buat iklan churpchurp kat blog kita?