ENTRI TERBAIK

Selasa, 26 April 2011

Apa Benda Tuh??

Sebelum saya melangkah pergi menekan punat on tv dan menonton siaran astro arena saluran 801 untuk menyaksikan perlawanan antara Kelantan vs Selangor pada pukul 8.45 malam ini,saya ingin mempersembahkan satu lagi entri untuk malam ini bagi santapan penglihatan..Semoga ia tidak membawa igauan atau trauma tahap ke-3.

Klik ia untuk jadikan ia ultraman

Apa benda diangkat oleh kren tuh..????????

Klu dia:-
a)Panjang dia 55 kaki aka 16.7m (Big Show WWE pun lari cam dalam citer HKLBK kalau nampak dia)
b)300kg
c)umur lebih kurang 140 tahun

Jawapannya ialah:-
Moyang Ular Sawa

*Gila ar panjang,besar dan berat nak mampus!~~syuxer

14 ulasan:

kucarkacir berkata...

lamanya die hidup..
adoii

mcm ni lah berkata...

follow you dan tinggalkan jejak utk dijejaki

Khairil berkata...

Gambar ni kat belakang rumah syuxer ke?

toyolkiut berkata...

wow!
besar nye..
brape ekor kmbing skali telan tu?
mati gak akhirnya..
kaya la sape2 dpt blulang ia tu..

errkk..
TK geli haiwan x bkaki ni..

Syuxer berkata...

@kucarkacir ye memang lama dia hidup heheh..nasib baek x sampai 200 tahun..kalau x,ntah panjang mana lagi ia boleh gi..

Syuxer berkata...

@mcm ni lah tq singgah dan follow kita..kita baru je singgah blog tuan dan follow tuan terus..:)

Syuxer berkata...

@Khairil ahhaha kalau umah kat belakang saya,gamaknya trauma tahap 6 dah tuh heheh

Syuxer berkata...

@toyolkiut kalau mengikut saiz dia ni..agaknya dah beribu dia telan kambing kot heheh..binatang yang x berkaki ni,saya bukan setakat geli..bahkan takut pun ada heheh..

Syuhadah Razali berkata...

syuxer...gila lak ular..sekali pandang mcm pokok..^_^

Syuxer berkata...

@Syuhadah Razali hehe ye memang pun..pnjang gila kan..nseb bek dia bukan sesumpah..kalau x,lagi naya..heheh

Syuhadah Razali berkata...

hahaha...adah sumpah syuxer jadik gugurl la..ingatkan permpuan..sebb ada pink2 gitu..haha..sorry ok..haha..

tapi blog ni ringan senang dan laju nak bukak..kalau orang lain tak tau la..

NisaAdnan berkata...

fuyoooo, besar bapak jin lah
moyang ular tuu. besor punyaa!

♥suNa husNa♥ berkata...

besarnye....gile scary.....kat mane ni???blh masuk dlm mobie..:p

Liyana Zahim berkata...

Humang ai besonye!! Yekk! Ni lau telan buldozer pon boleh ni... Uwaaaaaaaaa....