ENTRI TERBAIK

Sabtu, 30 April 2011

Rumah Atas Pokok aka "RAN" Yang Hensem dan Cantik

Korang pernah buat rumah atas pokok tak? Cam rumah men masak-masak,kahwin-kahwin,lepak-lepak layan men gitar dan whateverla..

Yang penting,rumah ni dok atas pokok bukan dok atas tanah.. Jadi kena panjat dulu pokok kalau nak masuk rumah tuh..Takla besar sangat,sekadar lepak-lepak 2 atau 3 orang bolehla. Cuma rumah ni takde sumber air la. Jom kita tengok gambar-gambar rumah atas pokok yang hensem dan cantik ni..Layan dan enjoy...:)..

Tentu korang dah tengok rumah RAN(agaknya camtuh kot dipanggil) yang basic2 kan.Cuba tengok kat bawah ni yang lebih advance lagi rare lagi tak tercapai dek imaginasi.





































*Rumah kat perkampungan nelayan juga masih pilihan utamaku~~syuxer

5 ulasan:

nUr _ atiQah berkata...

rumah atas pokok ?
hehe..ingat cita p-ramlee lak..hehe^^~

azizul berkata...

tk yah dok beli tanah

dyea irdina berkata...

masa kecik2 dulu ada umah atas pokok..pokok kundang..tp lantai je la ada..panjat n letak papan dlm 5 keping pas tu duk lepak atas tu...sungguh best

rara pinkmafia berkata...

ich betol ke lukisan je tu?kalo betol mmg dasat lh kn.

SHM berkata...

cmbest klu dpt rumah sbijik kt atas pokok...