ENTRI TERBAIK

Khamis, 28 April 2011

Pergaduhan Dalam Parlimen- Memang Jilaka lah!

Assalamualaikum...
Izinkan saya membahasakan diri sebagai aku ye..Okey..settle..

Okey,dah breakfast?makan pe?ceh asyik2 roti canai,muka mamak dah naik lemak tengok muka sama lu ari2..

Emm,korang pernah tengok orang-orang politik bergaduh sakan dalam parlimen? perghhh memang rare lah..Aku  tengok pun rasa gelak je tapi kadang2 simpati gak..Orang lantik dorang wat keje jadi wakil rakyat,ni dok men ultraman-ultraman ngan member/musuh politik..Kejadahla ye..Wat sia2 je bagi amanah.Aishhh..berat pala dorang nak tanggung dosa kalau wat men2 pegang amanah nih!!!

Jom kita tengok video pergaduhan dalam parlimen di Malaysia!!Huh..x sangka boleh jadi camni..Malu weh!!


p/s: harus diingat!!objektif sebenar aku ialah ini adegan yang aku x nak tengok lagi lepas ni..tolong jaga adab!! Tak puas hati,bincang elok2 dan guna saluran dengan betul!!Huh geram aku


Dan mari kita lihat wayang gambar statik pergaduhan parlimen di luar negara pula..Nak tengok video,tenet can haramjadah!!huh..

India mari punye trademark!!

Negara Chicarito No 14(Mexico) datang bermadah

Taiwan punye cerita!!

Ni negara musuh ketat AS--Russian punye wayang 

Ini negara porno datang--Japan/gila ar perempuan tuh,garang nak mampus!

Ni negara Park Ji Sung punye cerita

Ni negara Kamal Attaturk punye drama

Ni negara Gennaro Gattuso Ac Milan datang

Ni negara Ukraine bro..men gusti2 cam John Cena.


KENAPA KITA TAK CONTOHI MEREKA DI BAWAH INI??TEKA NEGARA MANA..




Kalau semua negara tiru kat gambar kat atas ni,kesian pulak speaker dok cakap sorang2 cam bagi khutbah pulak isk isk isk..


*Kadang2 nak join gak bergaduh bila tengok orang bergaduh~~syuxer

8 ulasan:

Miziey berkata...

kat mana tu? china kerr??
layan jer tdo.. hehe..
XD

Izzuddin Fauzi berkata...

ak suka yang layan tido tu.. terbaek la :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Syuxer berkata...

@Miziey betul tuh..:)..memang bro miziey ni bijak..hehe

Syuxer berkata...

@Izzuddin Fauzi aku pun sama..heheh..camtuh baru aman sikit..:)..tq singgah dan follow aku..nanti aku berbasikal pegi ke blog bro ye..

shameel Iskandar berkata...

Rakya yg ada mata dan akal kenalah bikaj memilih wakilnya ke parlimen dan DUN.

Kalau asyi kdan gaduh mcm ni, tak payahlah jadi YB, bazir wang rakyat jer.

Syuxer berkata...

@shameel Iskandar memang betul bro kata tuh..amanah kalau dah berani pikul,jalankan dengan penuh tanggungjawab kan..jangan bazirkan elaun2 yang rakyat rela abiskan untuk dorang..aishh bila dorang nak sedar huhu

alongxp berkata...

huhu... camne rakyat nk percaye ngan org yg emo cam diorg tu? sengal... bro...aku anta emel kat kot,kat emel address yg ko sll guna bile komen kat blog aku

mOon jOhari berkata...

tengOk2 ayaQ lioQ dh meleleh...hehehe..