ENTRI TERBAIK

Ahad, 17 April 2011

Peraduan Meneka Siapakah Dia

Entri untuk hari ini,saya ingin mendera minda dan penglihatan kalian untuk meneka siapakah gerangan si dia ini. Tiada klu coz nama pun tekaan yang mendera minda kan. Jadi tanpa membuang masa saya potretkan salah satu keping gambar tersebut dibawah. Gambar ini sungguh klasik kerana diambil ketika tahun 1970 oleh Lisa Jack. Kalau anda tahu,silala bagi jawapan dibahagian komen. Esok saya akan upload lagi saki baki gambar ini untuk membuktikan adakah jawapan anda betul atau tidak..



*Pasti anda dapat menekanya kan?~~syuxer

7 ulasan:

Syuxer berkata...

Tiada hadiah hhehe just nak uji minda kalian je..

Khairil berkata...

usop wilchar kot?hahahaha....

Syuxer berkata...

hahhaha salah bro...ucop wilchar lebih smart dari gambar tuh..hehhe

toyolkiut berkata...

ni malas nk teka ni..
xde adiah..
20sen pun jadi la..
hehe..

presiden obama kan? kan? kan?
pak sedara TK tu..
hehe..

Syuxer berkata...

adoii power la TK ni.:)..memang betul la..hadiahnya kita klik la nuff TK ye..nanti kita wat contest kelak,kita jemput TK ye..Insyaallah..

Khairil berkata...

laa...obama ka...patut rasa macam kenal...:P

Syuxer berkata...

@hahah..memang dia pun,barack obama time dia muda2 dulu