ENTRI TERBAIK

Ahad, 10 April 2011

~~Peraduan Mencari Perosak Kualiti Gambar~~

Adakah anda pernah menangkap/mensnapkan or whateverla janji ada sekeping gambar dihasilkan,dalam gambar tuh ada seorang yang menspoilkan gambar anda? Bagaimana gaya yang dibuat oleh orang itu? Mesti buruk benor gambar kan bila ada orang spoilkan gambar yang kita tangkap,dahla kita dengan hepinya siap pi cuci kat KODAK(contohla) dan siap beli frame. Tapi bila tengok dekat-dekat aishhh jahanam gambar yang kita tangkap kan..Jadi saya sertakan beberapa kualiti gambar yang telah dispoilkan disini..

















Sudah anda meneka di mana perosak gambar tersebut heheh? Jadi kesimpulannya paling konfiden setakat ni(x perlula fatwa2)..sila check dulu belakang,tengah dan tepi-tepi baru boleh snap gambar..takut jadi macam gambar diatas..hehe

**Gambar yang berkualiti ialah gambar yang diambik banyak-banyak~~syuxer

3 ulasan:

Khairil berkata...

suka tgk dalam berita semasa TV interview orang, yang kat belakang pakat2 don nak enterframe lagi...

toyolkiut berkata...

hehe..
tp itu la, kkdang kita xsaited sangat snap2, x prasan dh hal2 lain..
bila tngok balik, baru naik geram bila ada perosak2 tu kn..

Syuxer berkata...

@khairil~~yang tuh saya nk gelak2 je tengok dorang wat camtuh..kalau dorang tengok balik konfirm rasa malu heheh

@toyolkiut~~heheh betul tuh..macam2 gelagat dorang wat..