ENTRI TERBAIK

Selasa, 19 April 2011

Krew Kapal Terbang Punye Tempat R & T (Rehat & Tidur)

Setelah internet wat hal semalam,keletihan melampau,tido awal dan solat subuh,saya ingin bercerita pasal kapal terbang pula. Bukan yang eksiden tuh. Tapi ini cerita seluar dalam(rahsia) kapal terbang dimana tempat dorang--pilot,pramugari,pramugara dan pranyahgaragari(mintak dijauhkan,x kuasa aku nak layan) tidur dan rehat-rehat. Ala cam dalam basla,tempat belakang sekali kan tempat istana pemandu kedua untuk tidur kan.Sejuk nak mampus bila dapat tempat duduk kat belakang.Macam dok kat pergunungan Andes je. Nasibla bila dapat tempat duduk belakang sekali kan.Dahla tandas takde,kan naya sejuk-sejuk rasa nak terkucil.Itu takpe boleh cover,jangan pula rasa nak terberak lagi naya nak tahan muka tak ikhlas menahan kesenakan ass..Aishh..mujur kapal terbang mesra alam dengan penumpang kan.

Boeing 747-400 KLM

SQ dengan tv dan alatan komunikasi

Singapore Airlines

Boeing 777

Airbus A340

Air Canada

Air Asia? What the Neraka? Betul ke ni?

*Bestnya tempat rehat/tido krew kapal terbang,itulah baru istana~~syuxer

4 ulasan:

toyolkiut berkata...

hehe..
dh tambang murah, flight pun beli yg murah2 je..
psstt.. marah lak kan mr.tony..

Syuxer berkata...

@TK~~hahahah agaknya camtuh kot,kesian pulak tengok pramugari cantik tido lena kat situ..agaknya bukan tempat tido kot..heheh

nurelinda berkata...

haha lawak :p

Syuxer berkata...

@nurelinda~~hahahahah..tq sudi singgah..:)