ENTRI TERBAIK

Ahad, 10 April 2011

~~Kemenangan Suci Team Kelantan dan Manchester United~~

Dah 2 minggu,team Manchester United menggembirakan aku setelah mengaum sedap-sedap mengunyah Chelsea dan Fulham masing-masing dengan 1-0 dan 2-0..wau xde bolos ni..defend tengah masyuk tuh..Bagi team kelate,dorang agak kurang ajar coz mengamuk sakan bagi membalas dendam akibat kekalahan yang sangat-sangat perit iaitu 3-4 di tangan T-team. Mereka telah mentelurkan 6 gol berbalas 0 ke atas Felda United di Stadium keramat mereka,Stadium Sultan Muhammad IV. Kejayaan luar biasa ini berjaya membuatkan Kelantan merampas peneraju liga setelah merampas liga dari pasukan Selangor.Korang perasan x.yang muka Zainal Abidin Rawop cam sedih je semalam kat Astro Arena coz teamnya kena titik 2-0 dengan team T-team? Time selangor menang dan kelantan kalah,ceria gila muka dia,macam dapat bonus setahun.Heheh..Perak akhirnya berjaya merasai nikmat kekalahan buat kali pertama kerana tumbang di tangan Sabah iaitu dengan keputusan 1-2 di Stadium Likas. Klik di sini untuk membaca laporan ringkas pasal match kelantan vs felda semalam.















**Orang yang menyokong team-team yang berstatus juara,pemikiran dia juga seorang juara~~syuxer

Tiada ulasan: