ENTRI TERBAIK

Sabtu, 23 April 2011

Kanggaru Albino?

Entri kali ini pasal kanggaru (haiwan kebanggaan/rasmi/maskot Australia). Kanggaru pada asalnya berwarna coklat ke ada sapa boleh bagitau warna sebenar dia. Tapi pernah tak anda lihat kanggaru warna putih?Mungkin kanggaru ini adalah kanggaru albino atau ada sapa2 yang jadi doktor haiwan boleh bagitau apa nama saintifik dia.Jom kita saksikan wayang gambar statik ni. Gambar itu kelihatan adegan-adegan ibu kanggaru sedang melahirkan seekor anak kanggaru yang comel yang sama warna dengan ibunya. Saksikanla..semoga kalian berasa kagum dengan ciptaan Allah s.w.t yang unik ini.

















Saya sertakan juga pertarungan boxing antara juara dunia kanggaru dengan juara australia kanggaru heheh. Saksikan pertarungan hebat ini..siap ada bunyi cam dalam gelanggang lagi hehe



*Comel ssungguh kanggaru tuh~~syuxer

8 ulasan:

nikeeya berkata...

binatang pun pnyayang dgn ank2..mnusia siap buang ank lg..

Syuxer berkata...

@nikeeya~memang pun bro..:)

fadh leyanie berkata...

mungkin betul kanggaroo tu ade pnyakit albino,sbb putih sangat xyah pakai Fair&lovely dah..

Syuxer berkata...

@Fadh leyanie~heheh mungkin kot..hahaha xyah pakai fair&lovely ye..apapun ia tetap comel..

nurelinda berkata...

selamat pentang. nyehehe :DD nice story :DD

Syuxer berkata...

@nurelinda~selamat petang gak heheh..:)

*lalaluna bella* berkata...

ala..comey gle kot!!!ske sgt3!nk seko..;)

Syuxer berkata...

@*laluna bella~hahah boleh je heheh..cam arnab gergasi kan..hhe