ENTRI TERBAIK

Khamis, 7 April 2011

~~Kamera Yang Paling Terkecil?True or Benarkah??~~

Entri kali ni pasal kamera yang terkecil pernah aku tengok dan bukan pernah aku pegang heheh.Ianya amat kecil gila dan boleh digajet?(eh gajet or gazet?) macam dalam citer mat bong eh james bond heheh. Kendatipun ianya kecil,ia punya megapixel 2.2 je.Sesuai dengan body dia la kot.

2.0 mega pixels tuh,kalah handphone aku!

Aiks kecik benor skrin kat belakang?

Ni bukti kenapa dia kecik

Macam pegang kacang walnut je kan?

Lol kecik2 pun ada memory kad weh!

Ntah camner nak tekan punat dia nak snap?

Orang mesti ingat budak2 je orang tua ni,padahal kamera betul2 tu

Aishh siap boleh upload dalam laptop,ni dah canggih ni

Bila ia bertemu dengan datuk moyang dia
 **Kamera kecik ni macam mainan je?~~syuxer

6 ulasan:

AdaNaz87 berkata...

hikhik. comelnye. tapi caption yang last tu memang geli hati. ;p

toyolkiut berkata...

wah..
mmg kecik la, terpijak kang x rasa pe ni..

Syuxer Melankolia berkata...

hehe..tulah risiko mudah hilang dan dipijak..

SHM berkata...

makaih..keciknye..tp siap ad tld HD tuh..ahaha

Khairil berkata...

tak boleh nak klik ..kecil sangat...

nursyamime berkata...

keciknye..
tapi mudah dibawa dan mudah hilang..
keh3