ENTRI TERBAIK

Khamis, 21 April 2011

Ilusi Lagi

Setelah selepas solat subuh,buka blog..emm dapatla 3 atau 4 orang follower baru ..Alhamdulillah..Jadi untuk pagi ni,aku nak tunjukkan gambar-gambar ilusi pula.Semalam pasal yang tengok gambar muka berubah tempat kan,yang terbaru ni banyak sikit gambar.Senang sikit nak test mata.Hehe. Enjoyla ye.

Muka atau perkataan LIAR?

Kapal atau Gerbang?

Perkataan LIFT or dot-dot dakwat hitam?

Berapa orang dalam ni?

Karpet Puaka( cam real)

Dalam gambar ni ada 4 orang,dah jumpa semua?

Tengok tengah,pastuh kepala undur dan kedepan sekali-sekala

Dalam gambar ni ada 11 muka,senang citer baca penerangan kat gambar tuh

Bangunan ke atau audience?

Dalam gambar ni ada 7 ekor kuda,mampu ke kalian mencarinya?

Ada berapa tiang,try tengok tengah dan mana penghujungnya?

Benarkah mereka sama tinggi?

Dalam ni ada 5 ekor rusa,dapat x kalian mencari semuanya?

Cincin ajaib

*Pandangan mata selalunya tidak menepati citarasa kita~~syuxer

6 ulasan:

bunga angkasa berkata...

nice la ni...share boleh ker?:-)...

Syuxer berkata...

boleh je..:)..ambik je pe2 dalam blog ni..

rara pinkmafia berkata...

wahhhhh hebat.pic yg menguji mata ni pg2.

budak kampung berkata...

huk aloh...saket mata hahahahaha

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia~~hahah saya pun berpinar gak mata dok bilang berapa ekor binatang dalam gambar tuh

Syuxer berkata...

@budak kampung~~hahaha jgn sakit sampai terjuling mata heheh