ENTRI TERBAIK

Isnin, 18 April 2011

Earnings Nuffnang Week 3


Klik ia untuk ultramankan ia

Untuk minggu ketiga dari 3 April- 9 April, aku just dapat RM2 juga cam minggu lepas sehingga menggumpulkan hasil sebanyak RM4.15 setakat ini heheh. Bonus CTR ku masih x membuahkan hasil..kenapa ye? Apa yang aku boleh lihat prestasi dalam gambar tersebut,iklan yang berposisi LR iaitu Large Rectangle posisi iklan bahagian antara petikan-petikan blog sahaja menghasilkan hasil pulangan yang lebih besar iaitu 50 sen. Ala yang dok tengah-tengah bawah entri yang kita post hari-hari..Untuk minggu depan,apakah akan RM2 sekali lagi dan bonus CTR tidak akan membuahkan hasil,jadi saya nak minta bantuan kalian untuk mewujudkan impak CTR tuh dan menaikkan hasil iklan kita ni..Ni bukan kempen BE tapi kempen CPC dimana hanya orang klik iklan je akan diambil kira hasilnya..Jadi kalau kalian dah klik iklan kita,bagitau kat shout,kita akan balas balik budi anda..heheh..

*Gigih menantikan BE~~syuxer

8 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

ok gak ada.dr sy tak de lngsung.

toyolkiut berkata...

wah..
hebat la tu bg blog baru..
TK punya dh setahun ada sen2 je..
BE lngsung xde..

dwaty berkata...

ok la tu.... aku punyer... ciput jer... tak takpela.. lama2 jadi bukit...

Syuxer berkata...

@rara pinkmafia~~owh rupanya ada lagi yang kurang bernasib baik dari ku..InsyaAllah akan ada hasilnya tuh..mybe awk kena tanya nuff nape xdapat2 lagi hasil..

Syuxer berkata...

@TK~~aikss takkan xde langsung BE?

Syuxer berkata...

@dwaty~~pelahan2 kayuh bina hasil tuh..itu yang penting,kalau x nanti hilang keseronokan nak berblog

Khairil berkata...

bagus la tu bro... aku punya seringgit pun tak sampai lagi...

Syuxer berkata...

@khairil..oh ye ke..belum ada rezeki lagi tuh bro..InsyaAllah akan dapat punyela nanti..