ENTRI TERBAIK

Selasa, 26 April 2011

Bila Melukis Nampak Real-Kreatif Tahap Puaka

Tadi entri pasal sign board 21SX kan,sekarang ini cerita pasal orang melukis cam real je. Otak orang camni masih waras cuma tapi terlebih kreatif jadi dorang masih boleh diampunkan kerana menghasilkan karya lukisan yang pelik tapi mengagumkan. Orang yang pelik biasanya IQnya power dan terlalu kreatif.  

Jadi saya nak bawa kalian semua merasai dan menghargai kekreatifan dorang,semoga ia mampu menjentik semangat kalian untuk menjadikan hidup ini lebih bermakna dan berdaya saing. Walaubagaimanpun,jangan jadikan hidup kalian penuh misteri kerana kelak nanti kemungkinan mati tidak bernisan. 

Jom kita saksikan wayang gambar statik ini. Semoga terhibur tatkala selepas menjalani exam dan menghantar assignment serta membuat kerja yang disuruh oleh bos.
 















Ultramankan ia,untuk tengok gambar ini bergerak..

*Semoga anda terhibur dan ada rasa semangat ingin melakukan kerja luar biasa~~syuxer

22 ulasan:

iLa suHaiLa berkata...

awesome!! (^^,)

yatie Awang berkata...

memang hebat, bestnya kalau boleh lakukan macam ni, ni alih2 org lidi jugak yg jadi haha

shaffique berkata...

pergkh. nampak real gila!


My latest entry : Cincin Emoticon Yang Comel

NisaAdnan berkata...

kan best kalau org pon pandai
melukis cam tuu T_T

SHM berkata...

mmg superb smua lksn
sgt kreatif org yg mlukis
sgt real!!

fyna berkata...

erk...sangat hebat!!

Shaherah berkata...

memang real.. ni betul2 tekun shading.. detail gler die buat.. tabik deh.. ske tgk ^_^

Wanie Asri berkata...

semarttttttt.....=)

cik denn berkata...

huihhh, cam real. respek.

toyolkiut berkata...

klau la TK ada bkat kreatif gitu..
fuh!
kurang2 leh gak wat header blog sendiri..
hehe..

Syuxer berkata...

@iLa suHaiLa ye memang awesome..jangan awesome cam the miz wwe tuh heheh..gurau je..lukisan cam real kan..susah nak wat tuh

Syuxer berkata...

@yatie Awang hahahha orang yang pandai melukis ni istimewa orangnya..jadi bertuahla dapat melukis..kalau melukis orang lidi tuh,kira ada bakat asasla tuh heheh

Syuxer berkata...

@shaffique memang cam real je bro..hehhe..anyway..cincin dalam entry blog bro lagi unik..

Syuxer berkata...

@NisaAdnan kadang2 melukis pun ada gak tekanan..jiwa dia terlalu sensitif..heheh x taula betul ke x..xpe x pandai melukis,janji pandai benda lain seperti memasak ke..

Syuxer berkata...

@SHM ye bro..memang superb,coz itu orang yang kreatif sungguh mengagumkan..:)

Syuxer berkata...

@fynaye memang hebat..sampai nk tiru dorang..tpi susah gak..

Syuxer berkata...

@Shaherah orang yang melukis biasanya teliti orangnya..otak dorang unik sikit..heheh

Syuxer berkata...

@Wanie Asri sapa yang semart?heheh..tentula lukisan tuh smart coz unik dan berlainan dari lukisan biasa

Syuxer berkata...

@cik denn memang cam real..saya tengok cam betul2 bernyawa

Syuxer berkata...

@toyolkiut kalau TK ada bakat begitu,TK x akan ada masa nak men blog tau..keje melukis ni kadang2 banyak gak masa diambil untuk siapkannya..hehe..wat header blog tuh emm pakai photoshop je..edit2 sikit,siapla dia..hehe

renjerkabloi berkata...

name je manusia memang macam2 yang pelik2 huhu..:)

cik gelong berkata...

kreatif tol pelukis2 neh... salute r.. cm real je...