ENTRI TERBAIK

Jumaat, 29 April 2011

Bila Cermin Rosak..

Emm..korang telah pecahkan cermin today?Atau belum?..Apakata pecahkan semua cermin sekarang.. Mari kita tiru brader yang kreatif mensmartkan diri..Jangan main2 dengan otak salah fius ni..heheh..Ni kreatif boleh diampunkan..Jom tengok..Nama brader tuh aku tak tau la pula coz tak tanya kat dia. Maklumlah laki sesama laki tak kan nak chit chat lama2 sesama dalam mirc kan..Ke korang pernah?(bertaubatla kalau pernah kot2 berchitchat sampai jatuh cinta,wooo parah2)--tak de kaitan pasal nama brader tuh hehhe

Pecahkan ia,ucapkan hai bye-bye!
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
         
Kreatif bukan??

*Tak pernah lagi aku tiru cam brader ni heheh~~syuxer

8 ulasan:

misz Qahirah berkata...

wahahahaha....bley pla cm ni..btw.. da follow :)

BebelanNiaSuhaimi berkata...

xbes..tgk cermin lagi bes..heheh..

Hakim LoLx berkata...

oic, kena try nih

princess nabila berkata...

hahaha..kelakar lah..macam tak ada cermin lain jek dalam umah tuh..tapikan nabila pon lebih kurang mcm tuh..betul tudung tak kira tempt..nampak jek cermin terus belek..cermin kete pon jadi..hehehehe

echaRierie berkata...

hahahaha..mcm2..;D

♥suNa husNa♥ berkata...

Tapi da je kawan...pakai kamera kat hp dia sebabnya nk baiki tudung or make up.....naya2..huhu

Umar Faruq berkata...

haha.. gilo.. aku pernah sikat rambut je guna webcam.. shaving tak pernah la plak..
Kegunaan Facebook pada zaman sekarang selain dari Social Network.

dyea irdina berkata...

ok la tu dr dia duk tunjuk benda yg tak sepatutnya kat webcam tu..hahahha..MIRC ujud lagi ek skrng ni..hehehhe akak 10 taun yg dulu adalah kaki chating kat mirc...zaman tu mirc la plaing glamer..chanel kampung hehhehe