ENTRI TERBAIK

Sabtu, 16 April 2011

Bila Bahan Buangan Menjadi Karya Kreatif

Entri untuk hari ini,aku mahu bawa kalian melihat bagaimana daya kreatif mampu menjentik minda kalian untuk mengiyakan rasa kagum akan kehebatan kuasa daya kreatif. Bagi orang yang dilahirkan dengan otak yang berdaya kreatif,kalian sememangnya dianugerahkan untuk melakukan sesuatu yang luar biasa dan kebiasaanya akan direspek sebagai salah seorang yang dikagumi. Lihatla salah satu daya kreatif yang dipaparkan gambar dibawah ini. Bahan yang digunakan adalah bahan buangan seperti nat,skru dan sebagainya.





















**Daya kreatif adalah anugerah imaginasi tahap luar biasa~~syuxer

9 ulasan:

shaffique berkata...

fuhh, kreatif gila. ;)


My latest entry : Komen Apakah Yang Patut Anda Tulis Di Facebook?

Syuxer berkata...

hehehe hanya orang yang punye imaginasi power je boleh wat cmtuh..

toyolkiut berkata...

wow!
payah nak buat tu..
sangat teliti dan mmakan masa..
klau TK la, emmm..
seribu tahun pun x mungkin blh buat..
syabas pd pbuatnya..
mesti mahal harganya kn??

yatie Awang berkata...

wowww.....cukup kretif unik

EJA berkata...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Syuxer berkata...

@yatie~~memang kreatif dan unik..x terpikir otak kita nk wat cmtuh..

Syuxer berkata...

@eja..waalaikumussalam..kita pun dah follow dan komen ur punye pasal ben ashaari camner bahagi masa..tq coz singgah sini..

alongxp berkata...

perghhh...smarties... ni spesis org yg rajin tahap gaban n xpnh putus asa...

Syuxer berkata...

@alongxp heheh..memang pun..hanya ketabahan,kecekalan,kesabaran sahaja modal untuk wat keje tuh..kalau x,haram nak siapkan ia..