ENTRI TERBAIK

Rabu, 27 April 2011

Bentuk Bunga Buatan Manusia 21SX

Sempena kemenangan Kelantan dan Manchester United Fc ini,saya amat suka gila la today tapi frustla gak coz saya x dapat nk tengok live match silaka vs man utd pagi tadi.huhu.Takpe-takpe nanti ada replay,saya terus tengok ia. Kalau kalian nak tengok replay tuh,tengok kul 1.02 petang ni di ESPN 812.Cukup pasal itu. 


 Gol kemenangan Kelantan minit ke-5 dari Mat Yo

Sekarang mari kita kembali tajuk persoalan sekarang iaitu BENTUK BUNGA BUATAN MANUSIA 21SX. Entri untuk tengah hari ini,saya mempersembahkan entri yang memaparkan bentuk bunga yang dilakukan dengan menggunakan banyak tenaga manusia. Harus diingatkan gambar-gambar ini ada unsur-unsur 21 SX. Mari kita tengok wayang gambar yang statik ini. Sungguh cantik dan menggagumkan.






















*Amazing kan??heheh~~syuxer

8 ulasan:

mizzkechique berkata...

cantek la pulak...

fadh leyanie berkata...

unik gila gambar tu,,xperasaan rupa org pun kat situ!

SHM berkata...

superb..klu tgok jauh2, konfem x prasan 2 sbnrnye org..

rara pinkmafia berkata...

ish.hebakkk nya...cane dorg buat eh.geliga tol kepala.

Khairil berkata...

seni abstrak....cantik....
anyway go MU go!...

G3 berkata...

tgk betul2.. rasa malu la pulak..adess~

♥suNa husNa♥ berkata...

yeah kelate menang..
fuh mmg cun.tapi tengok toi2 geli sgt2..heee

Solihin Zubir berkata...

fuyooo.. kreatif la..
walaupon agak 18sx.. heheh..