ENTRI TERBAIK

Rabu, 13 April 2011

Aircraft Detection Sebelum Kewujudan Radar

Entri kali ini,saya nak bawa anda berfikir buat seketika. Pada zaman belum kewujudan radar,pihak militari/tentera pakai apa untuk mengesan sebarang pergerakan objek di udara? Oleh yang sedemikian,saya ingin berkongsi gambar-gambar old skol/rare dan whatever u all mahu copkan dia..heheh..Tanpa membuang masa setelah perit gila menanggung kepanasan pada hari ini,saya mempersembahkan gambar-gambar tersebut..


Besar gila weh!!

Ni orang panggil acoustic hearing aids

Owh ada roda pulak,parabola pun ada.

Yang ni aku x paham  camner dorang guna

Banyaknya hon

Banyak tingkat-tingkat plak dah

X sakit ke masuk kepala dalam tuh?

Yang ni buatan jerman

Heheh arap2 x pekak selepas guna

Juga buatan dari german

Ni bukan binokular k

Dorang x dapat lihat jadi dorang dengar

Memang rare lah ciptaan dorang,dah jadi cam roda impian

** X hairanla teknologi klasik sebegini sukar dihackerkan oleh sesiapa~~syuxer

1 ulasan:

Khairil berkata...

ni tok nenek kepada radar yang ada pada zaman sekarang ni....