ENTRI TERBAIK

Ahad, 27 Mac 2011

~~Kenali Atuk Kepada Trelar Malaysia~~

 Di Malaysia,trelar panjang adalah seperti begini.


Tapi nak kenal x atuk kepada trelar ni?Meh kita kenal atuk trelar ni..memang besar gila,panjang gila,tayar pun banyak gila n gagah gila.semua gila2 ada kat dia belaka.heheh.Dipersilakan atuk trelar..

Panjang kan..cuba bilang berapa tayar dia

Fuiyoo kereta api boleh diangkut je,ntah berapa tan beratnya

Paling aku nak tengok camner dia handle keta ni kat highway karak

Rumah pun dia gagah gila heret

Cam badan kereta api je

Eh gila ke mampu angkut feri besar

Kepala kapal terbang mampu dia angkat

Perghh 3 tingkat tuh,ntah nampak x kereta orang kat belakang

Kilang pun still mampu diangkut?

Marine diesel tuh,berat gila

Dihantar ke muzium,konfirm xde sapa yang berani nak pintas trelar ni

Gila!mampu ke dia angkut

Selamba je dia angkut

Ni kalau dia bunyi hon,pekak sejam

Tengok camner trelar ni wat konar.

Harap x bergolek juggernaut tuh

Benda pe ni?

Bayangkan andai trelar ni eksiden?


**Rasa-rasanya atuk trelar ni x akan singgah di malaysia coz bentuk jalanraya x mengizinkan coz banyak lubang kan dan banyak tingkat2,cmner dia nak lepas~~syuxer

3 ulasan:

syzwnsrwk berkata...

atuk trelar pun boleh..
lulz~ XD

Syuxer Melankolia berkata...

haha..coz dalam kepala just keluar atuk atuk atuk je..

Farhan Masron berkata...

haha.. bro ni nama dia SLOW MOVER.. kat malaysia ni ade 2 company yg operasi kan slow mover yg mcm ni.. TIONG NAM LOGISTICS dgn barisan lori berkuasa besar SCANIA 143m 500HP V8 dgn SCANIA 144G 480hp.. lagi 1 company LIMA BINTANG LOGISTICS dgn barisan lori2 hebat diaorg.. mcm SCANIA R680 680HP new bukan recon.. :)slow mover ni yg mcm dlm gambar ni jarang keluar kat jalan raya.. x kira ape jenis slow mover kat malaysia atau kat dunia.. cuma di benarkan berjalan waktu siang je..